Makuuhuoneeseen uutta väriä ja parempia unia

19.14

Olen jo kauan himoinnut Luhta Homen Tuuli päiväpeitettä. Se oli ennen joulua tarjouksessa ja joulupukki lupasi sen minulle tuoda joululahjaksi, mutta toisin kävi. Ei ollut enää isoa kokoa jäljellä, ainoastaan pientä tai eri väriä. Ja kaiken lisäksi se on kuulemma myös tehtaalta loppu. Siinä vaiheessa iski paniikki. Miksi en ollut sitä aikaisemmin ostanut, vaikka olin siitä jo varmaan vuoden haaveillut. Aloin netistä hakemaan kyseistä päiväpeittoa lopulta Sokoksen verkkokaupasta sellaisen löysin ja laitoin heti tilaukseen.



Ai, että se on ihana. Harmaanhopea Tuuli päiväpeite. Ihanan iso, hieman jämäkkä niin on helppo levittää sängylle, muhkea ja kaunis. Ja koska joulupukki ei tätä lahjaa toteuttanut, niin joulupukki toi lahjaksi uudet muhkeat peitot ja tyynyt sänkyyn. Lähes koko sänky uudistettu ja hyvät unet taattu. On kyllä ollut erittäin hyvä nukkua uusissa peitoissa ja tyynyissä. Ostoslistalla on vielä sisustustyynyjä tai tyynyn päällisiä, jotka sopivat uuden päiväpeiton kanssa.Tosin myös haaveilen uuteen kotiin muuttaessa uudesta leveämmästä sängystä, jossa minä ja miehenikin saisimme  nukkua paremmin. Välillä on hieman ahdasta,kun kaksi lasta on välissä nukkumassa.



Ostin myös useampaan huoneeseen uudet verhot. Makuuhuone sai myös harmaat verhot. Ne odottivat päiväpeiton saapumista ja yllätyksekseni verhot ja päiväpeitto sopivat erittäin hyvin yhteen. Molemmissa on hieman kiiltävä pinta. Päiväpeitto on yleisilmeeltään todella tumman harmaa, mutta läheltä katsottuna siinä on myös vaalean harmaata, samaa vaaleampaa sävyä mitä verhoissa.



Tarkoituksena on uuden kodin valmistuessa tehdä makuuhuoneesta hieman hotellinmaisen luxusta, jossa tuntuu kuin olisi koko ajan lomalla. Sitä arjen pientä luxusta, kodikkuutta unohtamatta. Minulla odottaakin jo hopean harmaa matto, Perfect Homen mallistosta,  valmiina uutta makuuhuonetta varten.

You Might Also Like

0 kommenttia