Astukaa peremmälle

17.29

Seuraavana vuorossa eteisen esittely. 
Into puhkuen viikonlopun valokuvauskurssin jälkeen ottamaan eteisestä kuvia hämärtyvässä illassa. 

Meillä ei itseasiassa eteisessä ole muuta kuin vaatekaapit. Alla olevassa kuvassa oleva seinänpätkä on ehkä puoliksi eteistä ja puoliksi jo olohuonetta, no eteiskäytävällä se jokatapauksessa on.


Saatiin viime viikonlopun aikana laitettua nuo taulut ja sarvet seinälle. Taulujen sommittelua mietin pitkään ja siinä ne nyt on. Alimmaisissa tauluissa on vielä kehysten omat kuvat, enkä ole ehtinyt etsiä omia kuvia kehyksiin.


Näkymä ulko-ovelta avautuu suoraan parvekkeen ovelle. Oikealla puolella on eteisen liukuovikaapit sekä portaat alakertaan, joka on nyt suljettu vanerilla, kunnes alakerta valmistuu. Vasemmalla näkyy keittiön oviaukko ja eteisen jälkeen oikealle avautuu olohuone.  Näkymä parvekkeen ovelta päin ulko-ovelle.


Olohuoneessa näkyvät valkoiset hyllyt odottava alakerran valmistumista, sillä ainakin tuo lokerikko on menossa alakertaan. Matalampi taso jää ehkä olohuoneeseen, jos johonkin sopivasti sijoittuu.

Tämä on tällaista sitkuttelu, sitten kun alakerta valmistuu niin monta huonekalua on menossa alas ja itse näkee vain ne keskeneräiset asiat. Huomasitte ehkä että eteisessä ei ole edes mattoa. Tai on siihen yksi matto olemassa, mutta täytyy sovitella sitä vielä.

Mitäs huoneita haluatte seuraavaksi nähdä? Makuuhuoneita, kodinhoitohuonetta, keittötä vai olohuonetta?

Mari

 ---

You Might Also Like

3 kommenttia

  1. Teillä on kaunis koti ja olette saaneet uuden kodin myös kodin näköiseksi tosi nopeasti! Kaikki huoneet halutaan nähdä :) Tuntuu muuten hyvältä, kun pystyy kuvaamaan myös hiukan hämyisemmässäkin ympäristössä. Ei niistä kuvista ihan päivänvalokuvien vertaisia tule, mutta oikeinkin katsottavia kuitenkin.

    VastaaPoista
  2. Hienosti tuntuu nyt hämäräkuvauskin sujuvan! Ahkeralle oppilaalle taputukset!

    VastaaPoista
  3. Kiitos kun kutsuit teille :) Ehdottomasti kaikki huoneet haluamme nähdä ja eteisen mattoa vaan esittelyyn. Kaunista on ja malta nyt vaan odotella. Kaikki valmistuu kuitenkin nopeammin kuin uskotkaan.

    VastaaPoista