Värihaaste / Sininen

10.38

 Tämän haasteen ideanahan on löytää kodista viisi väriä, tehdä viikon ajan jokaisena arkipäivänä postaus yhdestä väristä ja jokaisella värillä haastaa joku mukaan. Haaasteen sain Arjen timantteja -blogin Anulta. Kiitos haasteesta. Tästä voi tulla vaikeeta, sillä koti on suurimmaksi osaksi valkoista, harmaata ja mustaa ja jos jätän nuo kolme väriä pois niin voipi tulla hankalaa löytää 5 väriä. Jos vaikka aloittaisin muista väreistä kuin edellä mainituista ja ottaa lopuksi mukaan noita minulle helppoja, jos muuta ei löydy.

Lähdetään siis sinisellä ja mennään ensin poikien huoneeseen. Takuu varmasti löytyy sinistä, sillä yksi seinistä on tapetoitu vaalean sinisellä Sandbergin Kaspar -tapetilla.


Keittiön pöydältä löytyy sinisiä pilvenhattaroita. Ruoka-alustat ovat KG Designin ja olen ollut niihin erittäin tyytyväinen. Pysyvät paikoillaan, helppo puhdistaa ja kivan näköiset.Ennen turkoosi ja petroolin värit, jotka lasken myös siniseksi väriksi, olivat paljon suuremmassa osassa sisustuksessamme, mutta eivät enää. Petrolin ja turkoosin murrettuja sävyjä kuitenkin löytyy vielä makuuhuoneestamme pikkaisen. Edessä roikkuu yölampun johto ja taaempana pallovalot. Näyttävät kyllä osittan aika vihreältäkin. Hetken kun pyörin kodissa etsimässä sinisiä sävyjä huomasin myös tämän turkoosin KG designin säästöpöllön. Ja wc:stä löytyi vielä pitkässä rivissä Luhta Homen Aalto käsipyyhkeitä turkoosina. Mun suosikki pyyhkeet.


Löytyihän sitä sinistä jonkin verran. Kerran sinisen sisustuksen kauden sinisellä sohvalla, sinisillä verhoilla ja matoilla ym. eläneenä vannonut ettei enää koskaan sinistä, ehkä vähän kuitenkin, kunhan ei ole hallitseva. Niin ja onhan minulla sinisiä astioita vaikka muille jakaa, joista siis yritän pikkuhiljaa eroon päästä.

Lähtisköhän Kaisa Aslan & Kaplan -blogista mukaan värihaasteeseen?


You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Voi, kiitos haasteesta, jonka otan mieluusti vastaan! :) näitä on niin kiva lukea ja ihania sinisiä juttuja teiltä löytyykin! Mahtavaa viikonlopun alkua teille! <3

    VastaaPoista