Hankintoja messuilta

10.00

Olin perjantaina ystäväni kanssa Osaava Nainen messuilla. En ole koskaan ollut messuilla luennoilla, eikä oltu tänäkään vuonna, osittain siksikin kun oli lapsia mukana. Mutta kaikki hallit kierrettiin - osasto osastolta läpi.

Edellisenä iltana katsoin kaikki näytteilleasettajat ja mietin, missä osastoilla haluan käydä. Löytyi askarteluun, sisustukseen, lapsiin ja terveyteen liittyvää osastoa.

Kävin ihastelemassa Sellofaanin osastolla pallovaloja.  Kuinka monet pallovalot voi yksi ihminen omistaa? Mikä on liikaa? On ne vaan niin ihania.Yksi mission oli myös askarteluosastoilta löytää joulukorttien tekoon tarvikkeet ja se onnistui.
Presenton osastolta löytyi huokeaan hintaan pino korttipohjia, kiva leimasin sekä idea joulukortteihin. Harmi etten huomannut ottaa kuvaa kortista, no näette sitten meidän version siitä kun lasten kanssa askarrellaan ne joulukortit.

Mun suosikiksi tuli Emma's & mama's osasto. Sillä sieltä löytyi myös himoitsemiani Mailegin nissejä ja pupuja ja vähän kaikkea muutakin ihanaa.


Esimerkiksi nämä kivat tonttulakit ihan jätti isolla kulkusella.Tosin jostain kumman syystä näen päässäni kuvan siitä kun yritän ottaa lapsista kuvaa joulukorttiin ja ne huitoo toisiaan noilla isoilla kulkusilla. O-ou...
Mutta oikeasti kivaa uutta ideaa tonttulakkeihinkin.


Niin ja tein myös joululahjahankintoja. Lapsille taikahiekkaa, meidän muovailuvahat kun on jo hyvät päivänsä nähneet ja olen tuota hiekkaa miettinyt niin nyt se tuli hankittua.

Messut ovat vielä lauantaina ja sunnuntainakin auki, joten vielä ehtii messuilemaan.

Mari

 ---

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Voi mitä juttuja! Viikonloppu on tosi ohjelmoitu ja meinasin jättää messut väliin mutta täytyy ehkä kuitenkin tehdä edes pieni messuilurako. Ihania nuo kops-kops -tonttulakit! Kivaa viikkistä!

    VastaaPoista