Chalk Ink -tussit - I Love It

19.14

"Mikä liitutussi?
Chalk Ink liitutussi on korkealaatuinen liitu tussin muodossa! Nimensä mukaisesti se tarttuu todella hyvin liitutaululle, mutta hakkaa käytettävyydessään tavallisen liidun mennen tullen. Chalk Ink liitutussi ei murusta, eikä tahraa (kun tussin jälki on kuivunut). Liitutussin jäljen saa kuitenkin helposti pois ihan vesipesulla. Chalk Ink liitutussi on myrkytön.

Chalk Ink liitutussi tarttuu myös lasiin, metalliin ja muoviin! Käy katsomassa video osoitteesta:
http://vimeo.com/28155444 "
-kopioitu Teippitarhan sivuilta, josta myös Chalk Ink tusseja saa.Pieniä onnenhetkiä!

Olohuoneen peilissä koristaa tällainen teksti. Innostuin hakemaan sisustustarroista erilaisia tekstejä, jotta saan kokeilla liitutaulutussia. Tekstejä löytyikin paljon kivoja ja erilaisia. Ja tässä näette niistä muutamia.

 Perhosen lento!

Lasipurkkiin tein perhosen lennon. Nämä lasit ja peilit ovat hieman hankalia kuvattavia, että niistä näkee, mitä siinä on. Lisäksi peiliä kuvattaessa täytyy katsoa, mitä peilistä näkyy.

 Together - we make a family

Tämä teksti tuli meidän aulan peiliin muistuttamaan muistuttamaan perheen tärkeydestä, kun meillä on ollut tässä muutama läheltäpiti - tilanne. Onneksi niistä on selvitty vain säikähdyksellä.

 Wash Your Hands -mom said so-

Tämä teksti sopi hyvin wc:n peiliin muistuttamaan vessassa kävijää pesemään kätensä. Huumorimielellä!

 

 


Tässä vielä toinen kuva, jossa teksti näkyy hieman paremmin.

Näistä peileistä otetuissa kuvissa tuo teksti näkyy kahtena kappaleena, kun peili heijastaa tekstin.

 

 

 

Tässä siis vasta ensimmäisiä kokeiluja tussista. Odotan innolla, että saan liitutauluni valmiiksi ja pääsen siihen testaamaan tätä liitutussia. Ja mielessäni on myös yksi toinen kohde mihin aioin tätä kokeilla.Joten lisää on luvassa!

Mihin sinä tätä käyttäisit ja miten?

You Might Also Like

0 kommenttia