Ilmettä ja säilytystilaa makuuhuoneeseen

13.06

Olen miettinyt jo pitkään ostavani meille uudet yöpöydät. Miehen puolella ei ole ollut lainkaan yöpöytää, ainoastaa sängyssä oleva pieni pöytätaso. Ja minulla on ollut pieni lipasto, joka ei oikeasti edes yöpöytä ole. Suunnitelmiin tuli kuitenkin muutos kun näin erään sisustuskuvan ihanasta lipastosta, joka toimi myös yöpöytänä.Lisäksi meillä ei tällä hetkellä ole juurikaan kaappitilaa vaatteille ja nekin vähät pursuavat yli.

Tässä muutama päivä sitten tuli sähköpostiin IKEA FAMILY jäsenetu -viesti ja sieltä bongasin kivan lipaston. Hemnes-lipasto - viestin kuvassakin oli käytetty lipastoa sängyn molemminpuolin yöpöytänä, mutta mielestäni se näytti jo liian massiiviselta. Kyselin mieheltäni: "Päätin ostaa tällaisen.  Ethän tarvitse yöpöytää". Miehelleni riittää edelleen se pieni yötaso, hänellä on ainoastaan kännykkä öisin siinä, koska hän käyttää sitä herätyskellona.Lipastossa on isot laatikot ja sain sinne myös vaatteille lisää säilytystilaa. Aika tarkkaan meni mitoitus tässä nykyisen vuokra-asunnon makuuhuoneessa. Mutta tässä vaiheessa ei todellakaan voi ajatella, mikä sopisi täydellisesti tänne vaan mikä sopii uuteen taloomme ja sen mukaan tehdään uusia ostoksia.

Lipaston päällä on itse tekemäni taulu. Taulussa on meille tärkeä päivämäärä - hääpäivämme. Tämän idean bongasin myös jostain sisustuskuvasta. Taulu on A3 kokoinen. Taulussa minua mielyttää sen yksinkertaisuus. Kehykset minulla oli valmiina, mutta en kylläkään pidä tuosta kullan sävystä. Toisaalta häissämme yhtenä värinä oli kulta niin se sopii sen puolesta siihen.Makuuhuoneen sävynä meillä on ollut jo pitkään petroli. Tykkään rauhallisesta ja kylmänsävyisestä väristä makuuhuoneesta. Tulee paremmin uni kuin jossain kirkkaissa väreissä.


Ja aamuaurinko paistaa mukavasti meidän makuuhuoneeseen ja herättää aamuisin - jos ei lapset ole ehtineet ensin.
Aurinkoista päivän jatkoa kaikille lukijoille!

You Might Also Like

0 kommenttia