Prinsessajuhlat ja masking tape

11.43

Meillä vietettiin vappuna esikoisemme 3-vuotis syntymäpäiviä teemalla prinsessajuhlat. Vaalenpunaista, vaaleanpunaista ja vielä vähän lisää vaaleanpunaista. Ompelin itse kuvassa näkyvän viirinauhan. Koristeltiin huonetta lisäksi serpentiinein ja vaaleanpunaisin ilmapalloin. Viiri saa jäädä koristamaan leikkihuonetta muulloinkin.

Tarjolla oli myös kaikkea vaaleanpunaista kuten vaahtokarkkeja, prinsessakeksejä, prinsessamokkapaloja, mansikka-vadelma-valkosuklaa hyydykekakku ja prinsessatäytekakku. Lisäksi oli cake popseja, cookie popseja, munkkeja ja simaa, popcornia, kinkkupiirakkaa, voileipäkakkua, coctailtikkuja ja rieskarullia lohitäytteellä. Kyllä siinä yksi päivä meni kun näitä leivoin. Kaiken muun olen itse tehnyt, paitsi munkit paistoi mieheni.

Masking teippejä tilasin Teippitarhasta, josta löytyy paljon erivärisiä ja kuviollisia masking teippejä. Masking tape on hieman samantapainen kuin maalarinteippi eli sitä voi katkoa helposti käsin. Teippi tarttuu hyvin eri materiaaleihin, mutta on todella helppoa saada myös irti jälkeä jättämättä.

Teippi soveltuu esim. askarteluun, skräppäykseen, sisustukseen jne jne vain kekseliäisyys on rajana. Itse käytin teippiä kinnittämällä prinsessajuhlien menut seinään kiinni. Ja tavallisten coctailtikkujen päähän tein masking teipillä liput.

Mitäköhän sitä ensi vuonna sitten keksisi teemaksi, itse voisin kyllä jatkossakin järjestää vain prinsessajuhlia.

You Might Also Like

0 kommenttia