Buzzadorien ensimmäinen kampanja

14.02

Päästiin Buzzadorien ensimmäiseen kampanjaan mukaan.Alle kaksi kuukautta meni, kun päästiin mukaan ensimmäiseen kampanjaan. Pari kutsua kampanjoihin tuli jo aikaisemmin, mutta ei päästy mukaan kampanjaan. Nyt siis päästiin buzzaamaan Piltti maitojuomaa!

"Piltti Maitojuoma on uusi, taaperoiden ikioma maitojuoma. Se on kehitetty vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla yli yksivuotiaan lapsen ravitsemuksellisia tarpeita."  Kopioitu Pilttipiirin sivuilta.  Meidän 3 v ei niin välittänyt maitojuomasta, mutta tuolle 1 vuotiaalle se upposi erittäin hyvin. Äidin mielestä tässä on parasta, ettei maitojuomaa tarvitse säilyttää jääkaapissa vaan sen voi ottaa mukaan retkelle tai matkaevääksi.


Tuosta viimeisestä kuvasta huomaa, kun maitojuoma loppui niin suun pielen kääntyivät alaspäin. Olisi siis maistunut enemmänkin!

Mikä on buzzador?

"Buzzadorina sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan ja kertomaan, mitä pidät erilaisista tuotteista ja palveluista. Kun pääset kokeilemaan tuotteita ja palveluita sinun tarvitsee vain kertoa niistä ystävillesi, joko kasvotusten tai sosiaalisen median välityksellä sekä raportoida kokemuksesi tämän jälkeen meille. Buzzadorina toimiminen on sinulle ilmaista ja vie sinut ja ystäväsi moniin jännittäviin kohtaamisiin uusien tuotteiden ja palveluiden parissa."

Seuraamalla tätä linkkiä ilmenee, että minä olen kutsunut sinut mukaan (minun buzzador-käyttäjätunnukseni on Mari83):
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=FI&refstr=Mari83

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Meilläkään ei maistunut oikein noilla 4 ja 3v:lle mut tuo 1v ois juonu vaikka kuinka. Tosin voimaa on ku pienessä kylässä et vähän harjoittelua vaatii pillijuoman juonti :)

    VastaaPoista