Maista sinäkin Keijuriinia

11.21

Kuten tuolla aikaisemmin kerroinkin, että ollaan päästy Hopottajien ensimmäiseen kampanjaan mukaan niin nyt alkaa olla Keijuriinit syöty, kyllä KAIKKI 5 pakettia näin lyhyessä ajassa. Syykin siihen löytyy:

Raksapäivän jälkeen maistuu lämpimätvoileivät.

Meidän lämppäreihin tulee usein ruisleipää, Keijuriinia, tonnikalaa tai kinkkua, ananasta, aurajuustoa, jalopenoja ja juustoa. Maistuu!

 

Vaatekutsuille leivoin sämpylöitä ja mokkapaloja, joihin on käytetty Keijuriinia. Sämpylöitä oli tarjolla kahta lajia toiset tavallisia ja toiset hiutaleisia valkosipulisämpylöitä. Ja sämpylöiden päälle oli tietysta myös Keijuriinia tarjolla. Lisäksi sämpylöiden kanssa oli kinkkua, kahta erilaista juustoa, kurkkua, tomaattia ja paprikaa. Hyvin tuntui maistuvan iltapalat vierailijoille.


Lisää tietoa tuotteesta löytyy osoitteesta: http://www.keijuriini.fi/

Kuvassa näkyvien korien ohje löytyy aikaisemmasta postauksestani: Kangaskoreja pellavasta.Korien reunaan pistin vielä pyykkipojilla laput kiinni jossa lukee, mitä sämpylöitä korissa on. Herkullisia hetkiä Keijuriinin kanssa.

Vinkiksi vielä muille aloitteleville hopottajille, että muistakaa käydä tekemässä hopotesti, jotta saatte kampanja kutsuja ja pääsette mukaan kampanjoihin.

Tästä liittymään hopottajiin: http://www.hopottajat.fi/rekisteroidy?id=9153&sha=2484e78cb01e6244ef0ce4e2946eeb6bba425683

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Tosi hienot sivut kuvineen kaikkineen!

    VastaaPoista