Juhannuksen kesävarpaat

15.26Kävin pitkästä aikaa jalkahoidossa ja laitatuttamassa kestolakkauksen varpaan kynsiin. Nyt kelpaa kulkea taas sandaaleissa.  Hoidon kävin ottamassa Lietolaisessa Kauneushoitola Pikkufiinissä.

Sorminkynsissä  minulla on ollut geelikynnet jo vuodesta 2006 asti koko ajan. Ja varpaiden kynsissä aina kesäisin ja välillä talvellakin. Mutta nyt kokeilin ensimmäistä kertaa tuota kestolakkausta. Saa nähdä onko yhtä kestävä kuin geelikynnet - niin ainakin väitetään. Samalla tekniikalla eli UV-lampun alla kestolakkakin kovetettiin, mutta kerrokset ovat ohuempia ja lakka on helpompi ja nopeampi laittaa. 

Nauti uusia perunoita ja voita, mansikoita ja makkaroita. Tee saunaan tuore vasta, varpaat veteen kasta. Hakkaa liiteriin halkoja, oio nurmikolla jalkoja. Ihastele poutapilviä, siristele auringossa silmiä. Haista kesän tuoksut, unohda turhat juoksut. Muista paljon lekotella, laiturilla elämää hekotella. Mieti kivoja juttuja, tapaa ystäviä ja tuttuja. Älä murehdi ötököitä, vietä rauhallisia kesäöitä.


Rattoisaa juhannusta!

You Might Also Like

0 kommenttia