Tunnustuksia...

16.20

En ole itsekään tätä pitkään vielä tiennyt. Mutta sisälläni taitaa asua pieni muumifani. En ole aikaisemmin fanittanut muumi-tuotteita näin paljon, olen kyllä tykännyt, mutta nyt olen ryhtynyt toimeen.

Itse asiassa kaikki taisi lähteä liikkeelle eräiltä messuilta pari vuotta sitten, jossa myytiin muumikirjoja - arkullinen. Se oli sijoitus tulevaisuuteen. Arkku on Risto-Matti Ratian Saaristo-sarjaan ja sen kanteen on painettu muumileima. Näitä leimallisia arkkuja on rajoitettu erä koko Suomessa, joten se on harvinaisuus. Ja mä niin tykkään tästä arkusta.

 

  

Sitten asiaan eli muumimukit. Olen käynyt kahdessa eri paikassa kyläilemässä, jossa on ollut muumimukit tarjoiluastiona, toisessa paikassa oli vielä muumilusikat asiaan kuuluvasti tarjoiluvälineinä. Ihastuin ajatukseen niin paljon, että meille alkoi ilmestyä kuin tyhjästä uusia muumimukeja.

Kuvasta puuttuu vielä emalimukit ja osa aterimista oli tiskikoneessa. Parasta tässä on se, että nämä ovat samanmallisia kuin Iittalan Teema sarja, jota minulta jo löytyy.


Lastenhuoneesta löytyy arkunsisältöä eli muumikirjoja. Osa kirjoista myös lahjaksi saatu ja ostettu muuten.


 

 

Näistä muumipeltirasioista myös tykkään. Niitä löytyy enemmänkin kuin tuo meidän neidin korurasiana toimiva rasia.

Lisäksi lapsilla on muumipyyhkeitäkin. Oho, onpas meille jo kertynyt paljon muumituotteita, mut lapset tykkää ja äiti myös.

You Might Also Like

0 kommenttia