Eräs kotiäidin päivä

21.36

Mahti päivä takana. Aamu meni ihan rutiinilla aamupalat, sitten ulos koiran kanssa lenkille, lapset mukaan ja hakemaan lehdet laatikosta. (Vink. Turun Tienoossa oli vähän juttua blogikirppiksestä)

Jäätiin ulos leikkimään ja kuopuksella meni ensimmäinen vaatekerta pesuun. Sisälle ruuanlaittoon ja yritin järjestellä tavaroita paikoilleen ja vähän sisustaakin. Eteisestäkin sain kenkäkaaoksen pois. 

Kuopuspäikkäreille ja leipomaan Brookieseja huomisia Me&I kutsuja varten. Iltapäivällä taas ulos lasten kanssa ja samalla aloin nyppimään rikkaruohoja pois pihalta. Ja kun vähän täydellisyyden tavoittelijan vikaa niin yks kaks huomaa olevansa jo metsän puolella nyppimässä niitä rikkaruohoja, hups. 

Kun mies tuli kotiin niin grillattiin hyvät pihvit ja sen jälkeen lähdinkin hakemaan postista pakettia. Sinne oli saapunut Living and roomin perusmallisto, joka nyt ensimmäistä kertaa annetaan kaikille jälleenmyyjille ilmaiseksi, ihanaa! Kiireellä postiin ennen sulkemisaikaa. Paketista löytyi mm tämä tekoturkishuopa, josta on upea tarjous heti kauden alkuun. 


Sen jälkeen oli hieman luppoaikaa ennen jumppaa niin kävin hakemassa auringonkukkasia pellolta omalle pihalle koristeeksi. Vieläkin luppoaikaa, kun en viitsinyt edes takaisin ajella niin eikun purkamaan mallistopakettia parkkipaikalla auton takaluukussa, miten niin olen malttamaton. 

BoxPump tunnilla hikivirtasi ja kaikkeni annoin hyvän musiikin tahdissa ja kun tulin sieltä kotiin niin lähdin poimimaan mustikoita, jotta saan vielä mustikkamuffinsseja huomisille kutsuille leivottua.


Pari litraa mustikoita poimimassa ja kotiovi näkyi koko ajan, ei hullumpaa. 
Juuri kun on lopettamassa niin sivusilmällä näkee vieressä olevan vielä paljon isoja mustikoita, jos vielä nämäkin... 

Ei sitä ihan joka päivä näin paljon saa aikaiseksi, mutta edes välillä. 

ps. Koskakohan me saadaan valot toimimaan täällä uudessa asunnossa. Mieheni (sähkömies) laittoi ohjelmoitavat katkaisimet taloon ja en edes tiedä kuinka monta iltaa se on niitä yrittänyt nyt ohjelmoida. Toivottavasti ennen syksyä kun illat pimenee jo aikaisin.

You Might Also Like

7 kommenttia

 1. Vitsit, mikä tehopakkaus olet ollut! Oletkohan mahtanut pihistää minulta muutamia(kin) tunteja vuorokauteesi? Oman päiväni aikana kun en ole saanut lähellekään tuollaista määrää asioita aikaiseksi, vaikka olen yrittänytkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitä kyllä tavallisesti näin paljon saa aikaiseksi. Jumpat alkoi taas viime viikolla kesätauon jälkeen, jospa ylimääräinen energia on niistä peräisin sekä viilenevästä säästä, jaksaa taas tehdäkin enemmän kuin helteellä. :)

   Poista
 2. Minäkin ihan hengästyin, kun luin päiväohjelmasi, olet kyllä todella ehtiväinen!
  Ihania auringonkukkia! Olen koittanut bongailla jostain auringonkukkapeltoja, mutta täälläpäin niitä ei ole näkynyt:(
  Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen kun ajelin blogikirppikselle huomasin että auringonkukat kukkivat jo ja ajattelin että täytyy käydä poimimassa. Ensi kesänä täytyy kyllä kylvää omalle pihalle niitä, on ne ihania.

   Poista
 3. Todella reipas päivä! Itselläni se kului kaupan siivoamisen ja järjestelyn, uusien tuotteiden tilaamisen ja juoksukoulun merkeissä. Jonain päivinä tuntuu saavansa aikaan viikon työt :)

  VastaaPoista
 4. Missä muuten käyt jumpassa?
  -Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaisakissa www.kaisakki.fi olen käynyt jo muutaman vuoden. Tykkään, hyvät jumpat ja hyvät ohjaajat ja tyttö käy siellä myös lasten jumpassa. Ja ne on vielä samaan aikaan eli kun vie lapsen jumppaan niin voi samaan aikaan mennä itsekin eikä tarvi istuskella vaan odottamassa. :)

   Poista