Tavarat hakee paikoilleen

0.18

Kodin sisustus valmistuu hiljalleen kaiken muun kiireen keskellä. 
Jokaisesta huoneesta on jo jokin nurkka valmiina, mutta toisessa nurkassa pino laatikoita. 
Sain pari päivää sitten taaempana näkyvän kellon ja String-hyllynkin seinälle. Niille oli paikka valmiina, muutta muut hyllyt ja taulut odottavat huonekalujen asettumista paikoilleen. 
 


Sitten niitä muita kiireitä. Olette ehkä huomanneet Åblogien logon blogissa. Åblogit on Turun alueen bloggareiden ryhmittymä, se sai alkunsa kahden bloggaajan ideasta alkukesästä ja ensimmäinen tapaaminen  oli jo aikaisemmin, johon en valitettavasti itse päässyt. 

Mutta nyt pääsin! Tällä kertaa ohjaksissa oli Kati, Kotilaituri -blogista sekä Anu, Arjen timantteja -blogista, jotka olivat tapahtumaa järjestämässä. 
Blogikirppis - yllätti kaikki odotukset monin kerroin.
Ensimmäinen kuva on otettu puolisen tuntia ennen aloitusta ja jo silloin kävi kuhina Liedon vanhalla meijerillä. Olimme kuitenkin sopineet, että myynnit aloitetaan vasta klo 15 reiluuden nimissä.Meitä oli noin parikymmentä myyjää, joista reilu 10 oli bloggaajia. Tapahtuma oli erittäin suosittu kuten kuvasta näkyy. Autoja oli kilometrien verran joka suuntaan parkissa tienvarsilla. 
Nyt on taas omat kaapit hieman tyhjemmät itselle tarpeettomasta tavarasta ja voi tehdä uusia hankintoja Living and roomin uudesta kuvastosta. 
 
Kuvan on ottanut Teija /  www.onnenhetkiaparatiisissa.blogspot.fi

Seuraavaksi tiedossa leipomispäivä ja keskiviikkona Me&I kutsut. 


You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Olet ollut kyllä ihan superreipas kun ehdit kaikein muuttohässäkän keskellä vielä kirpputoreilemaankin :) Kiitos kivasta pöytänaapuruusseurasta! Oli kiva nähdä.

    VastaaPoista