Parveke valmiina

0.19

Enpä olisi ikinä uskonut, mutta niin siinä vaan kävi, että parveke tuli ensimmäisenä valmiiksi. Siis siinä suhteessa valmiiksi, että siellä ei näy muuttolaatikoita vaan tavarat on paikoillaan. 

Parvekkeen toinen puoli toimii pyykinkuivatuspaikkana, voi sitä ihanuutta kun voi pestä kolmekin koneellista pyykkiä päivässä ja illalla on jo 2 koneellista pyykkiä kuivana ja kaapissa takaisin. 


Vanha terassi ryhmän sohva, joka nojaa talonseinään ettei lahoa kokonaan. Vanha kukkapöytä, joka on ollut sisällä, enkä sitä sinne enää halua sai uuden paikan parvekkeelta. Suunniteltiin grilliä sinne viereen ja pöytä olisi toiminut hyvänä aputasona, mutta grillikin oli sen verran laho ettei sitä ainakaan vielä parvekkeelle raahattu. 


Hyasinttikin kukkii nätisti elokuussa ja hurmaa tuoksullaan parvekkeella. 


Kuormalavasta piti tulla olohuoneen tai takkahuoneen sohvapöytä. Se odottelee pyöriä alleen ja on ainakin siihen asti parvekkeella. 
Äitienpäivä ruusu löysi oman paikkansa parvekkeelta. Odottelen niitä hämäriä syysiltoja, kun voi laittaa kynttilät palamaan lyhtyihin ja nauttia kynttilän valosta. 


Parvekkeelta näkyy myös upea auringonlasku. 

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Täälläkin odotellaan innolla jo elokuun pimeneviä iltoja kun kynttilöitä saa taas alkaa polttamaan urakalla. Mikään ei ole parempaa kuin istua viltin kanssa parvekkeella kynttilänvalossa ja ihastella tähtitaivasta. Ai että <3.

    Kuormalava sopii muuten kyllä hyvin myös tuonne partsille! Kivaa helleviikon jatkoa!

    VastaaPoista