Ehkä viimeinen metsäretki

23.21

Oltiin tänään metsäretkellä lasten ja koiran kanssa. 
Ihana asua täällä metsän keskellä, kun polku lähtee kotipihalta omaan ja anopin metsään. 
Vähän on tullut metsässä samoiltua, kun kuopuksella vähän vielä hankalaa siellä kulkea ja sitten menee hermot kun kaatuilee koko ajan, siis kuopuksella, kun tulee kiukku kun ei pääse etenemään. 


Tänään oli kuitenkin erityinen syy lähteä metsään, sillä halusin ottaa kuvia meidän koirasta, Epusta. Hän on joulukuussa jo 11 vuotta täyttävä labradorinnoutaja. 


Epulla on ollut jo hieman terveydellisiä ongelmia ja tänään ei meinannut päästä kävelemään, lopulta kuitenkin vetreytyi sen verran että metsään lähdettiin. Uskon että teki Epunkin onnelliseksi kun pääsi mättäitä tonkimaan. Tällä viikolla saadaan kuulla tuomio terveyden tilasta ja mitä tehdä sen jälkeen.
Voi kumpa tietäisikin onko Epulla kipuja vai ei...
Onhan hän jo vanha, mutta kyllä silmäkulma silti kostuu. Ettei ihan liian haikeaksi menisi niin käytiin poimimassa myös vähän mustikanvarpuja ja sammalta, jotta saadaan tehtyä jotain kivoja syksyisiä asetelmia. 


Ei ole Eppu koskaan ärähtänyt meidän lapsille, vaikka lapset on käynyt "repimässä korvia ja ratsastamassa".   Niin on ihana koira ja uskollinen ystävä ja nuorempana ei ole edes mitään terveydellisiä ongelmia ollut. Muistaakseni kerran tai kaksi ollaan eläinlääkärissä käyty perus rokotusten annon lisäksi.


Eppu nauttii kyllä niin paljon kun saa vapaana mennä pitkin metsää. 


 Ja lapset nauttii myös. Oli muuten hyytävän kylmä ja tuulinen päivä tänään. Piti kaivaa pipot ja hanskat laatikoista, jotta tarkeni.
You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Olipas ihania kuvia ja tuli heti haikea olo. Luopuminen pitkäaikaisesta ystävästä on kauheaa ja sitä surutyötä tekee helposti jo etukäteen. Onneksi voitte valmistautua pahimpaan ja samalla toivoa parasta! Pidän peukkuja, että Eppu voi hyvin ja saa jatkaa vielä teidän kanssa eloa <3 Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Täällä valuu kyyneleet.. Itse sain labradorinnoutajan kymmenvuotiaana ja tuo paras ystävä lensi koirien taivaaseen juuri 11-vuoriaana, vähän ennen kuin esikoisemme syntyi. Ihana rotu on kyllä, luotettava ja kiltti. <3 Kauniita kuvia teidän metsäretkeltä! Voimia nyt teille ja toivotaan, että kaikki menee parhain päin!

    VastaaPoista
  3. Vanhoissa koirissa on jotain yhtä liikuttavaa ja yhtä suurta viisautta kuin vanhoissa ihmisissä. Toivottavasti vielä olisi edessä hyviä (ja kivuttomia) hetkiä yhdessä.

    VastaaPoista