"Nyt mä olen muotitietoinen - Minä olen muotitietoinen..."

15.36

...tai ainakin tiedän huomattavasti enemmän pukeutumisesta, muodista ja vaatteista kuin aikaisemmin. 
Villa Puomin Hanna nimittäin järjesti meille Åblogilaisille tyyli-illan eilen. Olimme Friedtexin konttorilla saamassa asiantuntevaa tietoa pukeutumisesta ja muodista. 


 Hanna Friendtexiltä toivotti meidät tervetulleiksi ja kertoi yrityksestä. Taustalla myös Kira Friendtextiltä.  Heillä molemmilla oli aivan uskomaton ammattitaito stailata ja antaa pukeutumisvinkkejä meille muille.


Syksyn 2014 trendeissä näkyi ihania neuleita, tekoturkista, tekstiilinahkaa, 
eläinkuoseja, maanläheisiä värisävyjä, ym.


Huomaatko, että rekillä olevat vaatteet ovat väriharmoniassa eli samanväriset samassa kohtaa ja vaaleasta tummempaan. Saimme vinkin, että oma vaatekaappikin kannattaa järjestellä samoin.   Vaatteiden lisäksi oli myös paljon asusteita. Ihania koruja, huiveja, kenkiä jne.Lisäksi meitä hemmoteltiin upealla kattauksella ja erittäin maistuvalla ruualla.


 Bataattikeittoa lisukkeineen.

 Suussa sulava vadelma-suklaa kakku


Illan aikana kävimme läpi myös jokaisen värimaailmaa henkilökohtaisesti. Sovittelimme erivärisiä huiveja, joista huomasi kuinka toinen väri teki itsestä aivan kalpean kun taas toinen väri toi voimaa ja lämpöä kasvoihin. Minun väriksi tuli murrettu, tumma luumu ja huivit saimme testikäyttöön. Kannattaa kotonakin kokeilla peilin ääressä erivärisiä vaatteita, jotka ovat lähellä kasvoja, miten eri värit vaikuttavat itseen. Silmien ja hiustenväri vaikuttavat siihen, mikä väri sopii juuri sinulle. 

Erittäin ihana ilta  kaiken kaikkiaan, naurettiin, soviteltiin vaatteita ja saatiin tietoa pukeutumisesta ja oli mukava nähdä taas muita bloggareita.


You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Oli kyllä kiva ja piristävä ilta - todellinen kaikkien aistien ilta! Jollekin jo aikaisemminkin kommentoin, että olisipa aina tuollaisia ammattilaisia mukana vaateostoksilla :) Mahtavaa viikkistä!

  VastaaPoista
 2. Oli kiva ilta - kaikki kohdillaan: ihanat emännät, tarjoilut, puitteet ja vaatteet. Ja sitten tämä meidän upea sakki - jäi kyllä niin hyvä mieli.

  VastaaPoista
 3. Ihana ilta oli, kauniita vaatteita, herkullista ruokaa ja ennen kaikkea mukavaa seuraa. Itse ainakin olen tänään ollut hurjan hyvällä fiiliksellä ja hymy herkässä :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Hei Mari, sama leveä hymy kasvoillani luen otsikkoasi, juttua ja katson kivoja, kauniita kuviasi. Olipa mukava tutustua ja ilta kanssanne oli ihan super! Toivottavasti koetaan kaikkea inspiroivaa tämän alkanern blogitaipaleemme varrella. Muodikasta syksyä sinulle, aurinkoa! t; Hanna

  VastaaPoista
 5. Niin ihanalta näyttää nuo kauden ihanuudet! Voi kumpa oisin saanut olla mukana ... ensi kerralla sitten! Hienoa, minkälaista voimaa ja naisenergiaa ryhmämme pursuaa <3

  VastaaPoista
 6. Kyllä vaan, ihana oli ilta! Mutta niin oli myös viime tiistai meillä! Kiitos emännälle kauniista kutsuista, vieraatkin tykkäsivät :)

  VastaaPoista