Syksyisiä tunnelmia pihalla

23.14

Syksyisiä tunnelma kuvia meidän pihalta. 
Krysanteemit kukkivat upeasti vanhassa padassa. 
 

Minulla on vielä pino heinäseipäitä ja ideoita riittää mitä niistä tehdään, kunhan vaan pääsisi toteuttamaan. Alla olevassa kuvassa heinäseipäistä tehty teline lyhdylle (tai kukka-amppelille) on jo tehty aikaisemmin.


Mutta tämä lyhty teline heinäseipäästä on tänään tehty. Löysin Styleroomista idean ja pakkohan se oli heti itse toteuttaa, kun välineetkin löytyi.


Minulla oli tuollainen seinäkoukku ja lyhty jo ennestään. Olinkin pohtinut, mihin seinälle haluisin koukun kiinni, mutta tämä oli sata kertaa parempi idea kiinnittää se heinäseipääseen kuin porata talon seinään reikiä.


Lyhty laitettiin maakellarin kulmalle. Tämä on kyllä melkein niin ihana, että on pakko käydä ostamassa vielä toinen tai kolmaskin seinäkoukku. (Vai mahtaisiko vanhemmilta löytyä käyttämättömänä tällaisia, vink vink)


Terassikin saatiin valmiiksi tänään. 
Tuossa lyhtyjen takana odottelee jo valojen päälle laittamista valo-oksa.
Oksa on käyty itse hakemassa metsästä ja kieputettu jouluvalot kausivalot siihen. Pihalla kun ei ole vielä yhtään pensasta tai puuta johon saisi valoja laitettua niin täytyi kehitellä muuta.
No jos ei ihan vielä laittaisi niitä päälle.


Lyhdyt ovat muuten kaikki vanhoja, enpä muista koska olen viimeksi lyhtyjä ostanut taitaa olla ainakin kaksi vuotta aikaa. Mutta niitä ei voi olla koskaan liikaa.


Maakellarimme sijaitsee aivan talon vieressä ja siinä päällä on pieni pöytä ja tuolit, joiden vieressä nämä lyhdyt ovat.


Lyhtyjen taakse on tulossa kukkamaa, joka sekin siis maakellarin päällä. Olen muutaman kukkasipulin ostanutkin, jotka aion vielä syksyllä tuohon istuttaa.


 Parvekkeella näyttää tältä.
 Etupihan terassille saatiin tänään myös tehtyä portaat. Näin myös itse tänään ensimmäistä kertaa meidän ulkovalot hämärässä/pimeässä päällä. Hyvin valaisevat! 
Terassilta puuttuu vielä myös kaiteet.


Hortensiassakin on vielä muutama kukka. 


Tunnelmallista syksyn jatkoa kaikille!


You Might Also Like

0 kommenttia