DIY penkki ja juhannusherkut

9.00

Rakennutamisesta ylimääräiseksi jääneistä harkoista sekä terassin ylimääräisistä laudanpalasista sai helposti tehtyä kivan ja tukevan penkin. Ehdit tehdä vielä vaikka juhannukseksi, jos sinulle on tulossa paljon vieraita, mutta istumapaikat ovat vähissä. 
Ja Cloetalta mukaan herkut juhannusjuhliin ja kesäretkille.  

Me Åbloggaajat olimme saaneet kutsun Kesä, kuvat ja karkit -teemailtaan Cloetalle ja siellä meitä hemmoteltiin oikein kunnolla. Paikalla oli myös Rajala Cameran kouluttaja Tero Wester, jolta saimmekin hyviä vinkkejä ja neuvoja mm makrokuvaukseen. Innolla jo odotan hetkeä kun pääsen testailemaan uusia juttuja.

diy, penkki, harkko, terassi, terassilauta, cloetta, malaco, jenkki

Meillä on terassi vielä vähän tyhjännäköinen, mutta pikkuhiljaa... Paljon on suunnitelmia, kunhan olisi aikaa niiden toteuttamiseen. 
 

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Aika hauska! Just pari päivää sitten puhuin miehelle että voisin hyödyntää mökin vanhat harkot ja tehdä meille penkin. Juurikin samanlaisen :) hauska sattuma ja näyttää kyllä niin kivalta, että pakko toteuttaa (jos muistan uuden terassin koon oikein)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika sattuma :) On kyllä niin kätevä kierrättää ylimäärä tavarat hyötykäyttöön, ettei tarvi kaatopaikalle kuskata.
   Pistähän kuvia, kun saatte oman version penkistä tehtyä.

   Poista
 2. Tyhjä terassi on hyvä alku, parempi kuin täysinäinen :) Ihana penkki ja kiinnostavaa kuulla tuosta makrokuvauksesta, harmillisesti kun en päässyt osallistumaan.
  Ihanaa juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, hyvä alku, toisaalta olis vaan ihana istua terassilla ja ihailla maisemia, mutta sitä ennen laitettava terassi kuntoon. :)

   Poista
 3. Kiva idea! Harmi kun en itsekkään päässyt osallistumaan. Hyvää Juhannusta!

  VastaaPoista