Pala Amerikkaa kauppatorin laidalla

21.58

Oletko jo käynyt herkuttelemassa Pink Vanilla Dessertissä?  
Åblogilaiset saivat kutsun tulla viettämään sunnuntai päivää uuteen Turkuun avattuun jälkiruokaravintolaan. Huom ei mikään kahvila, koska sieltä ei mitään peruspullaa saa. :)
Vaan ripaus amerikkalaista jälkiruokakulttuuria ja niin herkullista! Valikoimaan kuuluu erilaisia herkkuja ja jälkkäreitä sekä suolainen menu.


Omistaja kertoi meille oman tarinansa meidän maistellessa suussa sulavaa suklaakakkua.Odetta on ihastuttava, harvoin näkee niin asialleen omistautunutta ja iloista "kahvilan" pitäjää, joka haluaa tutustua myös asiakkaisiin ja kuunnella heidän tarinoitaan.

Pääsimme myös itse koristelemaan kuppikakkuja ja se on mahdollista myös kenelle tahansa. Sillä Pink Vanilla Dessertissä voit pitää vaikka synttärit tai polttarit, jossa jokainen pääsee koristelemaan omat herkkunsa. Se oli muuten hauskaa. 

Tarjolla on myös heidän valmistamaa Lemonadea, ja ei, siinä ei ole hiilihappoa eikä lisäaineita vaan pelkästään aitoja makuja - oikeista hedelmistä ja marjoista tehtyä raikasta juotavaa.

Käykäähän ihmeessä herkuttelemassa. 

MariYou Might Also Like

8 kommenttia

 1. Koska tiesin että mua tulee harmittamaan tosi paljon kun näen näitä teijän päivityksiä (enkä päässyt mukaan), niin kävin viikolla ostamassa laatikollisen cupcakeja. Oli kyllä hyviä ja omat lempparit löytyi myös! Pitää mennä uudelleen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihii, erittäin hyvin ennakoitu. :)
   Todellakin täytyy käydä uudestaankin.

   Poista
 2. Namskis! Nuo herkut täytyy tsekata myöhemmin. Itse en päässyt paikan päälle herkuttelemaan, kun vietetään kesälomaa täällä mökkimaisemissa.

  Ihanaa kesäkuun vikaa ja heinäkuun ekaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule, seuraavalle mökkireissulle jälkkärit mukaan täältä. Namskis ja mukavaa kesäloman jatkoa sinne. <3

   Poista
 3. Oih ja voih mitä herkkuja, ja itse en päässyt paikan päälle. Täytyy seuraavalla Turun reissulla korjata asia. :)

  VastaaPoista
 4. Ihana postaus :) Sisko kertoikin, että teillä oli tosi kiva päivä :))

  VastaaPoista