Lapsille perinteitä kesäteatterista

10.00

Ihana tarjota lapsille perinteitä ja kulttuuria. Vahvasti näyttää siltä, että kolme peräkkäistä vuotta Turun kesäteatterissa saa jatkoa tulevaisuudessakin kesäisin. Esityksiin ei ole tarvinnut pettyä, kuten ei tänäkään vuonna. Aiemmin kerroin täällä, kun kävimme katsomassa Vaahteramäen Eemelin harjoituksia. Nyt olemme käyneet katsomassa itse esityksenkin. Lapset olivat innoissaan ja supisi, että tämä ja tämä kohtaus nähtiin silloin aiemmin. 3-vuotiaalla oli mielessä vaan naposteltavat. Rusinoiden, pähkinöiden ja karkin avulla jaksoi kuitenkin katsoa koko esityksen lähestulkoon paikallaan. 
7-vuotias mietti lavasteita ja muisteli viime vuoden Aarresaari esityksessä lavasteiden liikkuvan sekä katseli haltioituneena esitystä. 5-vuotias turvautui välillä isin syliin, kun näyttelijät menivät yleisön rappusia pitkin ihan hänen vierestään. 
Yleisö otettiin hyvin huomioon ja itse huomasin välillä ihastelevat näyttelijöiden suorituksia ja pukuja. Loistava kokonaisuus, jota voi hyvillä mielin suositella muidenkin mennä katsomaan. 
 

You Might Also Like

0 kommenttia