Olohuone raikkaammaksi

11.30

Saatiin vihdoin uusi sohva reklamaatio vaihtona. Ihan lyhyesti kerrottuna alle vuoden ikäisenä puolet sohvasta vaihdettiin uuteen, kun se oli hajonnut. Vaihdettu puolikas sekä myös toinen puoli hajosi taas noin vuoden päästä. (Vertailun vuoksi; edellinen sohva kesti meillä 10 vuotta ja myytiin ehjänä eteenpäin, koska jäi meille liian pieneksi) Liikkeellä ei ollut enää samaa sohvaa myynnissä, he tarjosivat tilalle sohvaa, joka ei ollut vastaava kuin rikki mennyt, joten jäimme odottamaan jos valikoimiin tulisi vastaava sohva. Reklamaatio sujui kaikin puolin melko huonosti mm. uusi sohva oli viikon jo varastossa, eikä meille ollut tullut mitään ilmoitusta asiasta vaan itse sai soitella perään, useammankin kertaa koko reklamaation aikana.
 

Mutta nyt on uusi sohva meillä ja siihen olen todella tyytyväinen, saimme myös vaihtaa väriä vaaleamman harmaaksi, josta tykkään. Toivottavasti vaan uusi sohva on edellistä kestävämpi ja laadukkaampi.  

Samalla koko olohuoneen ilme raikastui vaaleammalla sohvalla. Mattokin lähti olohuoneesta pois, mutta vain odottamaan pesua.

Uusi sohva

Vanha sohva


 

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Itsekkin suunnitellut nyt mustien sohvanpäällisten vaihtamista harmaaksi... Valkoinen liian arka. Näyttää tosi kivalta. Nuo sohvakaupat voi olla hyvinkin takkuavia. Meillä kokemusta vain kahdesta. Ekaa sohvaa odoteltiin 4kk ja sitä ei koskaan saatu tilattuna versiona. Ja se tullut sohva oli rikki takakankaasta tullessa. Toinen haettiinkin Ikeasta ihan itse.😊

    VastaaPoista
  2. Sohva näyttää hyvältä! Toivottavasti kestää paremmin kuin edellinen (kamalaa mitä kuraa nykyään myydään)!

    VastaaPoista