Vaahteramäen Eemeli

11.00

Meilläkin on oma Vaahteramäen Eemeli - tai ainakin välillä siltä tuntuu. Viime viikolla taas jännitin, aika paljonkin. Lähdin yksin näiden kolmen tenavan kanssa katsomaan Vartiovuorelle Turun Kesäteatterin harjoituksia. Kyllä, harjoituksia! Päästiin katsomaan miten ohjaaja neuvoi näyttelijöitä ja näyttelijät harjoittelivat kohtauksia Vaahteramäen Eemeli -näytöksestä. Lapset ei ehkä ihan kokonaan hahmottanut ideaa harjoituksista, mutta itselle oli todella mielenkiintoista nähdä näytelmän taaksekin.
Esityskausi alkaa 16.6. ja harjoitusten jälkeen alkoi odottamaan itse näytöstä entistä enemmän. Upeaa kesäteatteria taas luvassa, jälleen kerran! 
Meidän 3 ja 5 -vuotiaita poikia siis jännitin, että miten mahtavat jaksaa istua paikoillaan, mutta hyvin jaksoivat ainakin pienen naposteltavan voimin. 

Harjoituksissa kyseltiin myös, kenelle Eemelin on tuttu. Eipä ollut meidän lapsille tuttu ennestään, joten käytiin harjoitusten jälkeen myös kirjastossa lainaamassa dvd ja kirjoja. Nyt onkin tiuhaan luettu ja katsottu Eemeliä, kunhan nyt eivät ottaisi oppia metkuista. 
Itse muistelisin käyneeni katsomassa samaisessa kesäteatterissa Eemeliä, vuonna 1987, jolloin se kuulemma on siellä esitetty. 

Jokos teillä on kesäteatteri liput ostettu? Ja onko se joka kesäinen perinne? 
Yhteistyössä Turun Kesäteatterin kanssa.  

You Might Also Like

0 kommenttia