Pellavalakanat Finlaysonilta

15.07

Åblogit saivat jokin aika sitten kutsun tulla tutustumaan Turun Hansakorttelin uuteen Finlayson-myymälään. Saimme kokonaisvaltaisen esittelyn uudesta myymälästä ja tuotteista sekä aamupalaksi Cafe Brahen herkullisia tarjottavia. 

Varsinaista väriterapiaa myymälässä tosiaan saikin. Paljon ihania kuoseja ja värejä. Itsellekin Finlayson on tuttu jo vuosien takaa tai jopa vuosikymmenien, kun lapsuuden kodissa on ollut myös Finlayson tekstiilejä.

Saimme kuulla myös Cafe Brahen toiminnasta ja herkutella croisanteilla ja kakunpalalla ja smoothiet olivat niin ihanan makuiset. (Miksi mä en koskaan itse onnistu tekemään niin hyvää smoothieta!?!) Tropical oli mun ehdoton suosikki.

Saimme myös ostoedun Finlaysonin tuotteille ja vihdoin ostin jo kauan haaveilemani pellavalakanat. Monilla palstoilla olen lukenut kyseilyitä, että mistä saa parhaimmat pellavalakanat. Vaikka meillä ei vielä montaa viikkoa ole kokemusta, mutta aivan ihanat lakanat ovat. Luotan myös Finlaysonin laatuun ja kestävyyteen, joista minulla on kokemusta muissa tekstiileissä ja puuvillalakanoissa, joten tähän tuotteeseen ei tarvitse pettyä.

Tiedättekö muuten mitä! Muistatteko kun Finlayson myymälöillä oli jokin aika sitten kampanja, jo he keräsivät vanhoja lakanoita. Niistä on tulossa räsymattoja. En malta odottaa, että päästään näkemään niitä mattoja. Ensimmäisiä mattoja pääsee kurkkimaan jo Finlaysonin instagram-tililtä
Yhteistyössä Finlayson-myymälä Hansakorttelissa.
 

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Pellavalakanat ovat ihan parhaat ♥ Eikä tarvitse silittää :) Värivalintasi on niin kiva! Mukavaa juhannusta!

    VastaaPoista