Saako joulu jo tulla?

17.51

Saahan? Olimme viikonloppuna kiertelemässä lähiseudun sisustuskauppoja ystävien kanssa. Meitä on 4 vanhaa työkaveria ja meillä on yhteenä 10 lasta. Oli ihanaa jättää lapset kotiin ja mennä ystävien kanssa shoppailemaan. No oli meillä uusin tulokas mukana, mutta hän hiljaa koko reissun ajan. Oli kyllä ihana rupatella ystävien kesken kaikessa rauhassa automatkat ja miettiä sisustusta ja saada vinkkejä ja mielipiteitä hankintoihin.

Kävimme tarkastamassa myös Finnish Design shopin Ystävämyynnin Turussa, mutta se on hieman pettymys. Minulla ei ollut tarvetta millekään suuremmalle huonekalulle vaan ajattelin että sieltä olisi voinut jotain pienempää sisustusjuttua hankkia, mutta hankkimatta jäi. Olisi siellä ollut esimerkiksi Marimekon Siirtolapuutarhan teepannu 10 €, mutta siitä oli kahva poikki. Jäi sitten sekin ihanuus ostamatta.

Adalmiinan Helmi oli mainostanut joulunavetan avajaisia ja suuntasimme sinne heti navetan auettua. Takuuvarma joulutunnelma ja ihania jouluisia ja muitakin tuotteita navetta pullollaan. Sieltä tulikin tehtyä kivoja hankintoja. Niistä lisää myöhemmin, kunhan saan mieheni ripustamaan yhden ostoksen kattoon. Helmessä oli mm näitä ihania joulupalloja eri kokoisia ja monissa eri väreissä.



Kävimme myös Loviisan Aitassa, mutta sieltä ostin vain pari pikku koristetta. Tunnelma ja palvelu huomattavasti parempaa tuossa aikaisemmin mainitussa paikassa, kuin täällä.

Kävin myös eilen hakemassa postista Living and roomin uusimmat esittelytuotteet ja olen niitä fiilistyllyt täällä kotona. Esimerkiksi alla olevan kuvan JUL kynttilänjalat laitoin tuonne takan päälle. Rohkenin myös pistää takkaan viime vuonna hankitun Perfect Homen kranssin.



Tästä se alkaa enemmän ja enemmän joulua kotiin ja postauksiin.
Pysykäähän kuulolla, sillä tulossa on myös isänpäiväksi lahjavinkki.

Muistathan myös blogissani olevan valokuvauskirjan arvonnan. Tästä pääset arvontaan.

Mari

 ---

You Might Also Like

8 kommenttia

  1. Kauniita kuvia ja ihania joulupalloja. Itsekään en nyt ole niin välittänyt eräiden nimeltä mainitsemattomien sisustusliikkeiden palvelualttiudesta. Vaikka en siitäkään pidä että seurataan perässä, mutta tervehtiminen on ihan mukavaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mä tykkään kans noista palloista, niin ihania.

      Poista
  2. Ihania kuvia ja teidän kierros kuulostaa ihan mahtavalta! Viime vuonna joulufiilikseni oli pitkään kateissa mutta tänä vuonna olen taas normitapaan fiilareissa. Kiva nähdä että langoilla on muitakin jouluihmisiä ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, oli kyllä ihana kierrellä sisustuskauppoja ystävien kanssa.
      Taitaa täällä riistäytyä käsistä joulun laittaminen heti marraskuun alusta. :)

      Poista
  3. Ihme kyllä minäkin jo hieman jouluun kallellaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siltä ainakin tänään ilmestyneessä lehdessä näytti. :)

      Poista
  4. Voi, varmasti mahtava päivä teillä ollut ja kaikkea ihanaa olet löytänyt.. Niistä sitten kuvia odotellessa, tämänkin postauksen kuvat ovat tosi kauniita ja varsinkin nuo kirjaimet tosi upeat! Kyllä joulujutut vaan niin mielessä on, että kunhan viikonloppu ja kurpitsajutut menevät ohitse, meillä laitetaan Jouluvaihde päälle! Jee.. Hei, ootko muuten tulossa to tuonne ihanaan aarreaittaan? ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Meillä ei oikein osata noita kurpitsajuttuja juhlia, niin jää se vaihe välistä pois.
      Enpä tällä kertaa tullut aarreaittaan. Pistin sulle muuten sähköpostia, oletkohan huomannut.

      Poista