Hetken se valkeus kesti

16.04

Viikonlopun verran oli valkeaa...
Uusi talo ja uusi piha niin pihalla ei kasva vielä mitään, mihin voisi laittaa jouluvaloja, joten valoja olen viritellyt milloin mihinkin.
Viimeisimpänä tehtiin pajuista kartio ja sen päälle juuttikangasta ja valot ympärille, kaunis tuli.
Pieniä kuuvia olen hakenut metsästä ja pistänyt sinkkiämpäreihin.
Anopilta kävin myös hakemassa mieheni vanhan kelkan. Koristeeksi sitä ajattelin ja laitan vielä lyhtyjä lisää, mutta lapset jo kävivät testaamassa sillä mäenlaskuakin.


Onkohan tämä alla oleva projekti kertaakaan vilahtanut täällä blogissa, facebookissa ja instagramissa siitä on kuvia jo ollutkin. Mutta alunperin tästä oli tarkoitus tulla lapsille kioski. Ollaan siis kuormalavoista tämä tehty ja jämä maaleilla maalattu. Joku aika sitten laitoin amppelit havuineen kioskiin roikkumaan, virittelin jouluvalot ja askartelin säänkestävän viirinauhan muovikassista. Hetken se toimi minun kranssien teko paikkana. Nyt minulle tulee mieleen siitä sellainen ihana joulutorin/markkinoiden koju. Jos jaksan ja ehdin niin täytyy muutama kranssi vielä tehdä siihenkin koristeeksi.Ja kun ei niitä puskia tosiaan ole, niin maitotonkkaan laitoin oksia pystyyn niin sain yhdet jouluvalot siihenkin tuomaan tunnelmaa ja valoa.


Toivottavasti saadaan pian uudestaan lunta tännekin.

Mari

Mari

 ---

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Voi ihanuuksia, ihania yksityiskohtia ja somistuksia! Näyttää ihan kuin teillä olisi ollut paljon enemmän luntakin kuin täällä meillä, vaikka välimatkaa ei ole tämän enempää. Maailma on niin kaunis valkoisella lumella kuorrutettuna.

    VastaaPoista