Valokuvauskirjan voittaja

23.53

Kiitos kaikille  Docendon Digikamerakoulu selkeä, havainnollinen kuvausopas kirjan arvontaan osallistuneille. Ja tervetuloa kaikille uusille lukijoille.

Voittaja on arvottu ja arpa osui seuraavaan kommenttiin:


Anonyymi 6. marraskuuta 2014 19.35
Heips! Mukana kahdella arvalla :) -Suski

Paljon onnea, pistätkö vielä viesti minulle, niin saan laitettua kirjan sinulle postiin. Kuvat on meidän keittiöstä, jouluisia asetelmia jo tehty ja testailtu ja tunnelmavalot palamassa harmaina päivinä ja pimeinä iltoina. 
Blogissa on ollut vähän hiljaisempaa sairastumisen vuoksi ja ranne ei vieläkään näköjään kestä oikein rasitusta.
Mun sydäntä lähellä on käsillä tekeminen ja käsityöt, bloggaaminen ja jumpalla käynti ja kaikessa näistä joutuu pitämään taukoa tai ottamaan rauhallisemmin, kun ihan arjen perusasiat, kuten reilu 1,5 vuotiaan uhmiksen pukeminen ja vaipan vaihtaminen tai perunoiden kuoriminen pistää ranteen särkemään. No, elämä on, toivottavasti ranne tulee pian kuntoon, sillä monta jouluista projektia olisi jo odottamassa postausta.

Mari

 ---

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Voi sun rannetaa :( Sama täällä, pakko välillä karsia asioita kun tää pikkunen pitää kiireisenä ja terveys ei anna myöten jaksaa kaikkea. Onks sulla rannetuki? Multakin voisit saada vaikka ihan lainaab tai omaksi, en tartte sitä enää. En kyllä muista kumpi käsi oli... ehkä vasen. Kumpi sulla?

    VastaaPoista
  2. Voih, toivottavasti saat ranteesi nyt rauhoittumaan. Kaunis tunnelma ja kivat tähtivalot teidän keittiössä! Tsemppiä kaikkeen ja lepoa aina välillä!

    VastaaPoista