Ihastuttava Avelia

11.06

Pääsimme Åblogilaisten kanssa ensimmäisten joukossa ihastelemaan Sisustusliike Avelian uusia tiloja Turussa, Ruissalon telakka-alueella.Onnea Avelialle uusista upeista tiloista! Liikkeen avajaisia vietetään ensi tiistaina 11.11. Suosittelen poikkeamaan.


 Liikkeen omistaja Mari Håkans toivotti meidät erittäin lämpimästi tervetulleeksi ja illan mittaan kertoi mielenkiintoisia tarinoita talon historiasta ja miten sisustusliike sai alkunsa tasan 3 vuotta sitten.


Tarjoilut olivat erittäin maittavat.


Välillä jäi vaan katselemaan ja ihmettelemään upeaa miljöötä.  Samassa tilassa aukeaa myös kahvila, joten kannattaa tulla kauempaakin ja nauttia ostosten lomassa mukavasta tunnelmasta.


Oli kyllä ihana ilta ja tutustui taas uusiin ihaniin ihmisiin. Ja tästä tuli uusi suosikki paikkani.

Mari

 ---

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Tuollaiset paikat ovat aivan helmiä ja on upeaa, että meillä on Avelian kaltaisia paikkoja lähellä. Mahtava miljöö, jossa olisi voinut viettää aikaa vaikka kuinka kauan vain pelkästään katsellenkin. Tosin ne ihanat tuotteet tekivät sen "vain katselun" hiukan hankalaksi :) Kiitos ihanan illan seurasta!

    VastaaPoista
  2. Avelia on niin kaunis ja esillepano niin kaunista ♥ Harmi, että minulla oli vähän kiire aikataulu, mutta oli ihana päästä ennakkovierailulle onnittelemaan Maria ja tapaamaan Åbloggaajia. Ensi su taas nähdään!

    VastaaPoista