Värihaaste jatkuu vaaleanpunaisella

15.10

Jep, vähän tuli taukoa värihaasteeseen, mutta tässä lisää väriä. Meiltä löytyy kokonaan vaaleanpunainen seinä, se on 5-vuotiaan tyttömme huoneessa. Halusin huoneeseen yhden seinän jotain kivaa tapettia ja tapetista poimin vaaleanpunaisen yhden seinän väriksi. Kaksi muuta seinää ovat valkoisia, ikkuna seinä ja vaatekaapin seinä. Jossain vaiheessa mietitytti onko tuo kokonaan vaaleanpunainen seinä sittenkin liikaa, mutta ei se tuolta ole silmille hyppinyt, kun kaikki huonekalut ovat valkoisia, paitsi yksi harmaa pulpetti.
Ajatuksena oli myös, kun tytölle tulee ikää lisää ja jos vaaleanpunainen alkaa kyllästyttää, niin tapetista voi poimia vihreän tai turkoosin sävyn ja maalata ainoastaan tuo yksi seinä niin huone saa täysin uuden ilmeen.

Vaaleanpunaista löytyy tytön huoneesta myös muualta, kuten kuvassa olevasta lampusta, leluista ym. myös keittiön kaapista löytyy minulta pari vaaleanpunaista astiaa.


Värihaaste tuntuu olleen jo vähän jokaisessa blogissa, mutta olikohan Pesänraknnusblogin Miialla vielä ollut? Haluatko tarttua haasteeseen? 

Mari

 ---

You Might Also Like

1 kommenttia